Plafair in de buurt

 • De Groot Installatiegroep Hengelo

  De Groot Installatiegroep Hengelo

  Toepassing 47 stuks Plafair luchtverdeelpanelen bij het eigen pand van De Groot Installatiegroep te Hengelo.

 • Damen Shipyards te Gorinchem

  Damen Shipyards te Gorinchem

  Het tochtvrij inblazen van de geconditioneerde lucht blijkt vaak een uitdaging. Dat is voor BLT Luchttechniek de reden geweest om een passend alternatief te ontwikkelen: het textiele Plafair luchtverdeelpaneel.

 • Stadskantoor te Leeuwarden

  Stadskantoor te Leeuwarden

  Bij het nieuwe stadskantoor in Leeuwarden is er gekozen om de lucht in de ruimten tochtvrij in te blazen middels 314 stuks Plafair luchtverdeelpanelen van BLT Luchttechniek

 • Agristo te Tilburg

  Agristo te Tilburg

  Een tochtvrije en fraaie inblaasoplossing waren de eigenschappen waar de plafondroosters bij het kantoor van Agristo te Tilburg aan moest voldoen. Het waren de Plafair luchtverdeelpanelen van BLT Luchttechniek die aan die eisen voldeden.

 • Mennistenerf te Zaandam

  Mennistenerf te Zaandam

  Een plafond met veel bouwkundige obstakels en geringe ruimte boven het plafond? Kies voor de Plafair® luchtverdeelpanelen van BLT luchttechniek om met lage luchtsnelheden in te blazen. Zoals hier bij zorgcentrum Mennistenerf te Zaandam. Een mooie samenwerking tussen BLT luchttechniek en Schermer Installatietechniek uit Hoorn.

 • Unica vestiging te Zwolle

  Unica vestiging te Zwolle

  Unica heeft in hun vestiging te Zwolle oude lijnroosters vervangen voor de Plafair® luchtverdeelpanelen van BLT. Meteen maar een nieuw plafond geplaatst. Het geheel ziet er weer strak uit, maar belangrijker: geen tochtklachten meer!

 • Weener XL te 's Hertogenbosch

  Weener XL te 's Hertogenbosch

  "De textiele luchtverdeelpanelen lijken één met het plafond en van tocht is geen sprake. Ongeacht of we nu in een ruimte met veel of met weinig mensen zijn. Het blijkt: tochtvrij ventileren draagt niet alleen bij aan de gezondheid maar zorgt ook voor een prettig klimaat met alle voordelen van dien". 

 • Molex te Eindhoven

  Molex te Eindhoven

  "Het creëren van een comfortabele omgeving om in te werken of te vergaderen heeft vooral te maken met een goede luchthuishouding. Niet te warm, niet te koud en al helemaal geen tocht."

 • Albeda College te Rotterdam

  Albeda College te Rotterdam

  “Het op tijd kunnen leveren en het zo nodig adequaat reageren op onvoorziene omstandigheden wordt gelukkig weer belangrijk gevonden.”